Shopping

Nu kommer bilden av vad jag köpte idag!


Leggins och örhängen , de kommer och bli färggrannt.

HEJHEJ

Hej alla gulle grisar ! Hur har er dag vari ,  min dag har vari riktigt bra !
Har idag vari i omena med min vän Janina och vi köpte lite saker till vappen och andra ska sätta bilder av vad jag köpte , men nu ska ja städa här för att vi får imorgon jäster hit hem.

 


Tog några bilder av min har så jävla tråkigta


TRÖTT!!

Fan va man är trött! Idag har jag bara vari hemma och läst på kemiii och de är jätte svårt . Nu väntar jag bara på fredagen för då är de FÖRSTA MAJ då ska de bli bailabaila med alla vänner !

Picture-35_large

Picture-312_large

Tonight Is Gonna Be A Good Night

Hej ! Har just kommi hem från skolan i skolan hände de inget roligt bara en vanlig dag !
Idag kommer de och bli suuuuuppppppeeeer ska och festa idag , ditt kommer alla vänner och vi ska fira kitty min lilla söta gris! Ska snart börja laga mig , kan visa sen bilder hu ja så ut !

Ni ska ha de en bra fredag !! (=

Vanlig torsdag!

Hej ! Hur är de me er ? Ja mår iallafall bättre en igår ! Idag ska ja bara vara hemma och sen ska ja ha dans men vet inte om jag sku orka få nu seeee.
Väntar på veckuslute helt massor de kommer och bli suppper roligt ! Berättar imorgon mera ! Nu ska jag och laga mat om vi skulle ha något! Hörs senare!

WTF

Min kväll gick helt mot reven! Den gick därför för jag skulle till skolan och fira danskarna när dom imorgon ska sticka hem och sen när man kommer ditt så säger man att ni få int komma hit sen är man he helt att WTF att först säger man att joojoo kom men sen är men helt att nää vi vill int ha er hit få vi e rädda att ni tar våra danskar. De sku ha vari jätte roligt att lära känna dom  men neej!

Ursäkta nu bara men jag tyckte de var någ kanska barnsligt att först säger man att man kan komma men sen kan man int heller! Tack ännu så hemskt mycke !!!!


( Ursäkta av bilden men den var helt bäst! )


Bil !

Hei på er ! Här kommer några bilder från idag när jag satt i bilden och väntade på mami. Ni ska ha de en bra dag! :) För de ska jag ha !






Lördag, söndag, måndag

Hej alla ! Mitt veckoslut gick sen helt okej. På lördagen var jag hos min bästa vän o fira hennes föddis de var helt roligt. Sen igår var jag först hemma och fafa och mummi kom ti oss och äta. Sen var jag igen med madde ( bästa vän ) vi var  på galna dagarna , jag sku titta till mig en svart tröja men ja hittade inte en sån sen gick vi till mcdonalsen de var roligt där för där fanns mycke heta killar! Och jag tycker om heta killar , hiihi!

Idag har jag bara vari i skolan de hende nu int på de sätte något speciellt utan att danskarna kom till vår skola de är några stycken som kommer från danmark hit till finland och är sen här några dagar och sover hos nån människa från skolan. Jag tog någ inte nån få ja ville inte ha nån hem till oss!
Sen ska jag idag bara läsa engelska va tråkigt!


16/4/10

Kom just hem var en liten stund med madde. Vi var på caffe och talade olika saker de va ju helt roligt. Nu sitter jag ensam hemma och de är jätte tråkigt skulle villa ha nån här som man skulle ba kunna sitta och titta på filme eller tala olika saker och ta de bara riktigt lungt.  

Imorgon ska jag ock köpa byxor och sen ska jag till maddes föddis fest. Men nu ska jag och gå och sätta något skönt på mig.

1196278110_f_large

Sånger

Här äe lite sånger som jag tycker om.

Rihanna Ft Chris Brown - Bad Girl


 Alexandra Bruke Ft Ne-Yo - Good Night Good Morning


 Usher - OMG

 Sammie ft Trey Songz - Put It On My Tab



Fredag

Heij på er ! Sitter här hemma och tänker att va ska göra idag ? Ska kanske vara me min madde men vi vet int ännu va vi ska göra vi få se de sen! Idag har de vari helt hemskt väder det har bara regna och de tycker jag int om ja tycker om sol o fint väder !
Ni ska ha de en bra fredag hoppas ni hittar på något och göra!


Här är en lite bild på mig :)

TISDAG

Hej på er! Skoladag gick helt bra fick ut matematik prove och de gick helt okej. Sen filmade vi också på vår film som vi gör i  bildkonsten den blir helt roligt. Nu ska ja käka och den efter de ska jag lite ut med vänner. Hoppas ni har haft en bra tisdag!

Bilder

Här kommer lite bilder av går dagen !


G och jag på ett hopp foto.


Mina grisar!


Här på bilden är min kära vän och jag.


Remember me

Idag i skolan var vi och titta på film , filmen hette mitä meistä tuli det är en finsk film och de var super. Jag hade idag också tandläkare och jag tycker inte om att gå till tandläkare iallafall om man bårar. Efter skolan var jag med Gabi och Stina och vi for till stan och där så köpte jag strumpbyxor kan visa nån dag hurudan sen gick vi också och titta på film. Vi var och titta på remember me den var också jätte bra.

Söndagen

Ursäkta att jag inte skrev igår men ni vet inte hu ja mådde illa. Vi va ju på lördagen hos en vår vän o där sen tog man kanske en får mycket och de va kanske inte så fiffigt. Sen var jag hos min kusin när hon fyllde år , och resten av dagen var de sovande.

Lörda kväll

Hej på er ! Just kom min kära vän hit till mig. Hon hämtade en jätte rolig sak me. Nu ska vi börja laga oss för kvällen vi ska till en av våra pojk vänner och ha de roligt där. Ni ska också ha de en rolig lörda kväll!
( jag och min kära vän )

10/4/2010

God morgon! Kom just hem från att har vari med mamma i butiken. Köpte lite make-up och ett par örhängen. Nu på dagen ska jag städ och på kvällen kommer de och bli roligt.

9410

Min dag idag har vari helt bra först hade jag skola som var kanska tråkigt sen efter skolan var jag med min två bra vänner och vi var ute och hade de roligt. Väntar på morgon dagen de kommer och bli super berättar imorgon mera om de ska nu och äta och laga andra saker.


Om min blogg

Heij på er ! Nu har jag börja blogga här men jag har bloggat förut också men på ett annat ställe.
Här i min blogg berättar jag om mitt liv i Finland och min intressen som är t.ex mode , kläder , pojkar och dans.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0