Lite bilder från lande!!!


Hemma

Kom för några timmar sen hem och sen stack jag typ genast ut med Madde. Vi skvallrade kanska mycke , hehhe. Nu ska ja städa och ta de lungat hoppas ni har haft de en lung söndag !(=

Ursäkta

Heijssan på er ! Som ni säkert märker så har jag inte bloggat på några veckor , har inte därför bloggat för att jag inte haft lust men nu tänkte jag komma hit o skriva lite kanske jag okra nu börja skriva mera ?

Men dom här några veckorna har gått helt bra , de var förra veckan jätte fint väder men nu när jag sitter här på lande så är de jätte kallt och fult väder! Snart är de ju sommar lov jiiipppiii de kommer och bli super !
Men här på lande är de jätte tråkigt skulle bara vill var med mina vänner men nej !


En bild från lande

Lande

Hej ursäkta att jag inte har bloggat på länge men har inte hunnit! Men ska sätta bilder lite va jag och Madde har hållit på dom här dagarna. Sen ska ja ta bild på mina nya skor men jag är nu på lande så kan inte. Men nu ut o ta sol ni ska hade en bra dag.


En bild från mauritius

Hello kitty

Caio alla ! sitter hemma hos min kära kitty och läser finska, de går så jävla bra ! imorgon och shoppa med madde får se om jag hittar något;) men vi hörs !


Kitty

CRAN CANARIA

Vet ni vem som far till Gran Canaria på sommaren ! Jag , jag ska ditt med min kära familj. Vi ska till et ställe som heter bahia feliz som jag och mamma var där på nyåre och då var de super där! Kan inte mera vänta på de! Skulle villa vara där nu !






Ser de int fint ut ?

Diesel

Titta viken parfym jag fick idag och sen fick jag också biljetterna ti POPKALASET de kommer och bli super , skall ditt med min bästa vän och de är på sommaren.




Diesels parfym!

Åland

Heijsssan ! De va länge sen ja skrev hit!
Men ja var ju på åland och där var de helt super roligt skulle villa ditt på nyt. Där var alla bra människor och man fick sjunga och de var super. De va också roligt på båten , på båten var de bästa när vi var och dansade i disco och när va ju några heta killar;) 

Här är lite bilder därifrån.











Min fina fåt synd där :D




Nu sticker jag till åland!

Nu har ja packat färdigt alla mina saker. Hoppas ja har int glömt något ! Nii ska ha de bra för de ska jag! Javet int om ja hinner blogg nu när jag är i åland men skriver sen när ja kommer till backa!


Min fiiiiina väska!

Sov gott!

Min dag har idag bara gått till de att jag har packat mina alla saker till åland skall ditt med skolan vi ska sjunga några sånger där. De kommer o bli supppppeeeerrr !!
Men nu orka ja int skriva mera! Ni ska alla sova bra puss på er alla! <3


Vill ännu säga grattis till min FAMO!<3


VALBORG

Glad Valborg till alla! Hinner int nu skriva nå mycke för ska sticka snart ti jäster.
Igår var de helt bra kväll sen till slut , men före de va de lite bråk o så. Men bärttar mera idag eller imorgon.




Bild på mig och min käraste vän.

RSS 2.0