BIG BROTHER 2011

Har haft en bra dag idag berättar mera imorgon och imorgon kommer de också bilder. Men nu ska jag titta på finlands Big Brother,jeee!



Jipppiiii!!!!

Har hittat på den bästa föddis ideèn!! hoppas de blir bara av...:)))

Tumblr_lqmhhk083i1qennc2o1_500_large

Tumblr_lqiefvz9zr1qjvt2xo1_500_large


30.8.2011

Idag har jag också tagi de lungt efter skolan. I skolan hade vi en helt okej dag vi fick hitta på egna företag och allt annat roligt. Imorgon kommer jag inte och vara hemmma bara utan imorgon skalla jag vara med flickorna. Men nu ska jag och sova så man orka imorgon....

Miroslava_duma_denim_skirt_headband_large

318960_183650778373710_100001863668554_457264_2805175_n_large
inspiration


Bilder from kolmården.














Var på sommaren på kolmården och de var jätte roligt. Kommer och sätt ennu mera bilder men orka inte nu..


GoodBye Short Shorts & Sun

Har haft en hemsk dag idag... Jag har fått snuva nu ( tack laura!!!!) och jag känner mig helt död... Skolan var bara idag så tråkigt och de där vädre där ute är helt hemskt jag vill inte att de ska bli höst elller vinter.

1b5d5f336178574d15f4fc5aeab4ccf8_large


Drop it low

Hade en lung fredag hängde bara med madde inget annat specielt. Idag gör jag allt att de skall blir en bra lördag!!! Har drickorna färdig och nu väntar man bara på om man får veta nån plats som man kan fara till !! Har börja få lite snuva hoppas bara attt de skulle bli bättre.


25/8/2011

Har haft en helt okej vecka. Idag var vi med hela skolan på hogholmen och gick runt där med vår klasss och måste svara på nå frågor... När jag kom hem var jag så trött att jag somna på soffan. Nu just laddar jag musik och sen ska ja äta och sen far jag och sova..








Lite bilder från sommaren.


Lördagens outfit




Hade på mig de här på lördag. Har haft en ganska skön dag i skolan. Fo snabbt och träffa på madde och sen måste hon gå till jobbe och nu har jag bara vari hemme. Kommer och skirva mera till bloggen om en stund.


love shoes

Har vari så trött idag så jag har bara tagi de lungt. Ska snart och sova så att man skulle orka i skolan. Efter skolan skall jag träffa bästisen och hänga med henne och planera några saker berättar mer om de blir säkert. Men nu gå den här lilla flickan och sova.

Tumblr_lq8nsmmvsa1qhdmsbo1_500_large

Tumblr_lqahgtwnff1qhgis6o1_500_large


CINEMA

Hade en jätte bra lördag. Först började vi hos madde och dom hade kräftskiva och efter att vi hade äti hos mätta och druckit for vi till en vår vänna och där var vi någar timmar och sen kom vi hem, men vi kom ganska tidigt klockan var kanske nån 1 när vi var hemma hos madde igen.

Idag vakna ja klockan 12 och efer en timme kom mamma och pappa och efter mig och vi for till en restaurant och där var så god mat att nu är jag så mätt att jag skulle kunna sprika.


GOOD GIRL GONE BAD

Hade en roligt fredag kväll igår. De var roligt att se såna människor som man inte har sätts på länge.
Idag kommer jag och fa till madde och äta lite kräftor ( jag kommer och äta någo annat för jag efter inte kräftor) och dit kommer hennes syster och hennes pojkvännn och familje bekanta. Men nu ska jag börja laga mig så vi hörs sen när jag hinner blogga....


Torsdag

Hade en roligt dag med Gabi, vi hade mycke och tala om när vi inte hade sätts så mycke nu på sommaren. Jag ville shoppa lite kläder men kunde int för måste nu lite spara penga,heheh! Imorgon börja skolan 9 så man får sova lite längre.

Ps. Hoppas mina byxor kommer snart!

Tumblr_lhi151wgku1qapdqxo1_500_large


Man Down

Idag hade jag sov morgon och nu väntar jag bara att klockan är så mycke att jag måste gå till bussen. Idag skall jag jag vara med gabi har inte vari me henne på länge de kommer och bli kuuuul. Men nu måste jag fara cha cha bitches..


ONSDA

Hade idag en jätte lång dag 8-16. Efter skolan träffade jag stina och vi gick lite runt på stan och pratade mycke. Igår klicka jag hem ett par byxor från hm. Men nu ska jag ha en paus från shoppande och kanske sen shoppa när jag far till estland här nån vs.
                                                                       

                                                                                                                                                
















 


















Dom här snygga byxorna är snart mina.

 


Rihanna!!!!

Hade igår en underbar konser!!!! Rihanna var så bra. Men en sak var lite dåligt att hon kom en timme sent men sen äntligen hon kom på scen så blev fiiliksen sen igen helt bäst. Herregud va de va bra!!!!!!!




Lite bilder från igår


On The Beach !!

Har haft de jätte skönt på lande. Imorgon kommer de vara en bra dag. Skolan börja och efter skolan fara jag på rihannas konser och de blir rolig. Men nu gå jag och titta på glee..


DKNY

Har haft en skön dag. Först vackan jag och sen börja jag och laga mig. Sen tog jag cykeln och cyklade iväg till hagalund där hittade de vad jag skulle ha. Nu sticker jag till lande och tänkte att jag inte behöver datron me så vi hörs när jag kommer hem el kanske jag bloggar via min finnna telefooon. cha cha bitches!!


Min nya plånbok kommer och ta lite bättre bilder men sen när jag kommer hem..


Är just nu så glad

Fick just ett jätte bra samtal och jag är så glad nu , ska berätta sennare va de handlar om. Idag ska jag fara snabbt till hagalund väntar bara på att de skulle sluta regna.. Men nu börja jag och laga mig så heidå.


Här är ett tips


OH SHIT

Har haft nu två dagar så tråkigt att huuhuu.. Men imorgon ska ja på dagen säker fara snabbt till hagalund och sen komma hem och packa sackerna och sen far jag till lande. Int har jag just nå annat att säga att gonatt!

157172_460s_large


Sommar bilder










Lande

Har haft en ganska skön dag på lande, fick sova länge och sen äta good mat. Imorgon kommer jag hem och då kommer jag och vara en vecka hemma och sen far jag kanske ingen till lande och sen på måndag börja skolan. Tänka att jag kommer och gå till en helt ny skola vet inte hur de kommer att gå ja tro nog att de går bra.

Tumblr_lph2upcm6e1qf7ku7o1_400_large

Tumblr_lph31ynfcd1qf7ku7o1_500_large


Hemma igen , men bara en stund sen igen till lande

Nu just sitter jag hemma och ska snart igen packa mina saker och sen far vi me vår familj igen till lande. Nu är jag bara vs när och kommer hem på söndagen. Sen är jag hela veckan i stan kommer och bli skönt att se vänner igen.


Alsång på skansen


Titta just på alsång på skansen och de var jätte bra , här är en sång som kom där. Min dag annors har vari ganska vanlig. Hopps de inte imorgon finns så mycke mol.


TRÅKIGT


Javet bilden är helt hemsk men kanske lite roligt. Sitter och leker med min dators webcamera just nu har inte någo annat häller och jö. För om jag ska gå ut och ta sol så går solen gennast i mål. Men nu ska jag läsa lite bloggar och kanske jag sen sover en stund att jag inte igen skulle få jätte hårdhuvuvärk!


Måndag kväll

Har haft en skön kväll med släkten. Ska säkert snart och sova? Imorgon skall jag fara med pappa och lillebrooon in till ekenäs. Då får man någo annat att göra en bara vara här på lande. Väntar att komma hem till stan för jag har inte sätt vänner på 3 veckor alltid när jag skulle se så blev de aldrig av men hoppas de blir någon för de känns jobbigt att fråga nån men de blir aldrig av.

Men ha en bra kväll!

X_150b4c80_large


SOLSIDAN


Nu just tittar jag på solsidan. Har haft en ganska skön dag, de skönt att vara på lande när man kan alltid ta de så lungt man har ingenstan bråttom.


?

Någon bara känns de att man försöker så mycke och får så lite tillbacka. Jag bara hatar de kännslan. Men va ska man göra åt de sluta försöka bara låta de va och låta de försvinna eller försöka ennu mera att de skall hållas ihop?

RSS 2.0