SÖNDA

Sitter just nu hemma och ska snart igen börja packa. Idag ska jag far till mitt andra lande ställe men före de ska jag fara på en sommar teater med min släkt och familje. Ni alla ska ha en skön söndag.


Bilden får mig alltid och skratta :D


PIZZA

Nu just rengnar de där ute så ja tänkte att kanske jag kan blogg lite. Kom just tillbaka till lande från butiken. Int har jag nu någo annat. Att jag kommmer hem på lördagen och far igen på söndagen till mitt andra lande och där är jag en vecka och sen kommer jag hem och sen kommer bloggen vara igen normal. Nu ska ja gå och jö pizza.

Tumblr_lfev27mmdf1qbih6so1_500_large

Pizza_large


ÄR I LIV

Jag vet att jag inte har blogg så bra men jag har bara inte okra, men sen när jag kommer hem så ska ja berätta mera om dom här några veckorna och va de har hänt. Kanske jag bloggar någo småt om jag orka men nu vet ni att jag är i liv.


Ha en skön lördag!

Kom ganska tidigt hem från madde idag för vi ska till lande helt snart! Hade en roligt kväll igår! Men nu ska ja packa och sen far vi o nu kommer jag vara 3 veckor på lande, jee! Men de blir också en sweeeden ressa här nästa vecka kan int mera vänta. 

                                      


Fest

Idag ska jag sova övernatt hos madde och vi ska till en lite "fest" och de är helt roligt för man har inte kunna festa nu när man har haft jobb. Men nu måste ja gå heidå ni alla ska ha en roligt kväll!!!


VILL DU HA MIG ?:D





JÄVLA GOOOOD BILDER PÅ MIG!!! Men min dag har vari okej var me pappa och köpa skor till hnm. Nu laddar jag musik på min ipod och sen ska jag till duchen och sen och sova är så jävla trött somnade nästa i bussen idag, heheh!


BÄSTA


Hon är så bra! Jag hoppas bara hon skulle komma nån gång till finland för då tänker jag fara!!! Nu ska
jag börja jobba så ni alla ska ha en bra dag !


I Feel Like

Har funderat att alla alltid för vad dom vill på något sätt. Men kanske de är någon min tur också.

Tumblr_loa8pomm4a1qiqurlo1_500_large


Grattis ronja!!!

Har haft en skön kväll. Har fått vara med mina vänner och fira min lilla ronja som fyller idag 16. Skulle ha villa vara länger där men har jobb imorgon så de blev en tidig kväll till mig men jag hoppas alla har de roligt som va där och dom som kom dit. Men nu börja ja gå och läga mig.


NELLY


 

Ville ennu göra en klänning, hahha! Kom hem 8 tiden och nu har jag bara titta på
tv och vari i duchen. Imorgon blir de lite föddis firande. Men nu
och sova heidå.


Rabiosa

Sitter nu just hosssss madde. Väntar på henne för hon fick nånstans. Jobb dag var hemska för jag fick jätte hård huvuvärk. Int hade jag nu nå annat att säga njut av live.


RÖSTAAAA!!!!!!


 




 



 


Hej på dig måndag

Nu ska jag börja gå och sova har vari så jävla trått idag. Imorgon ska jag vara med madde och de ärtoligt att man får någo att göra annat en sova och gå i butiker.

Tumblr_lo3baqkw381qhtv37o1_500_large


End of time

Kom hem igår från mina bekantas lande och de var rikit skönt att vara där. Ska sätta bilder hit bara jag skulle hinna sätta dom på datron. Idag har jag vari på jobb och kom nu hem ska också snart fara till butiker och njuta av sommaren.


fredag

Hade en bra dag igår träffade madde och vi gick lite runt i stan och efter de träffade vi några våra vänner så de blev till en rikit skön dag!
Hade en normal jobb dag,men nu är jag hemma och ska pack mina saker för vi skall till lande. Jag kommer inte att ta me min dator men jag kan blogga från telefonen om jag orka!


En roligt bild från midsommaren!


Jobb


Tumblr_liccgmwpmd1qhrek0o1_500_large
Nu just på jobbet är lite tystare så tänkte ta en stund att blogga! Idag träffar jag finnaste stina vi ska igen gå runt på stan och fa på cafe. Min jobb dag slutar 3 tiden så sen träffar jag henne. Men nu måste jag gå till backa och jobba ha en bra dag alla.


5.7.2011

Har haft en tung dag. Men man har klara den nog! Men idag har jag bara vi hemma.  Imorgon ska jag se Stina och hon ska hämta en sak till mig berättar mera imorgon. Vi ska också lite shoppa. Int va de nu så mycke annat jag skulle berätta.

Oqaaaaukhsx0w5n_kirdxhzznd_rzrfsdug9qyviv2x8lltyhoy70vks3_v--evoeb-q4lqdbmvwyapkjurglnkextcam1t1ucjfc9eac8ydeeokghumuzczi9u__large
Vill ha!


Skön dag

Har haft en rikit skön dag med Kitty! Jag köpte en skjorta ska vissa den i bloggen nån dag. Imorgon ska ja börja lite tränna jeee. Men nu ska jag bara ta de lungt!


Måste få!!

Har fundera länge att skall jag fara och laga geelikynnet. Jag vet själv att jag har bra naglar själv men orka inte me de att man ska fixa dom och sen när en nagel går av måste man få alla till samma höjd att det inte ser dumt ut ojaaa.. Men jag ska fixa det. Jag skall gå gjora de i slutet av sommaren före skolorna börjaaa.


Snyggt va ?


HEMMA

Kom hem för några timmar sen. När jag kom hem så har jag bara tagit de lungt. Imorgon kommer jag och träffa Kitty har inte sätt henne på länge vi kommer och ha mycke och tala om. Imorgon ska vi också lite shoppa hoppas jag hittar de vad jag vill ha!

Tumblr_lnmucbxvwd1qf3xzvo1_r1_500_large


Nu är ja på lande

Nu har jag kommi till lande. Här är jätte varmt men nu ska man inte klaga ! Men ni ska ha en skön vs vet inte om ja kommer och blogg härifrån !




Så här goood är man idag ingen make up , hahah!


LANDE TIME

Pack just färdig min väska. De här vs kommer jag ta de lung och de är helt skönt om jag skulle ha vill skulle ja ha kunna fara til hangö o festa där, men de här åre skippar jag de men nästa år far ja någ dit. Men ni ska alla ha ett bra vs för de har.


Fundera

Har börja fundera att ja skulle vill byta blogg ställe men javet inte vart? Om ni skulle ha nån bra ställe som ni rekomendera till mig sätt en komentar så vet jag! Nu just på jobbet är de ganska tyst men kanske snart kommer de någo som jag kan göra!

Ge mig de här nu!

Skulle behöva en resa nuuuuu!!!!
Tumblr_lnckwjukhl1qbrkcao1_500_large
Man skulle bara ta de lungt o ta sol skulle nu passa så bra in.

Tumblr_lnfs5qkjzg1qai4jho1_500_large
Skulle ba kunna dricka alla möliga god drickor och festa massor.

Tumblr_ln8yjiz7yh1qlcg2go1_500_large
Vara me dom bästa människorna nånstans i ett varmt land.

2250548429_95136d40f7_z_large
Skulle få gå på strande när solen går ner skulle vara så ljuvligt!


Fredag

Nu just sitter jag igen på jobbet , jeee! Idag har min lillabro föddis och han har fått många finnna presenter! Idag ska jag till lande och de kommer och vara jätte fint värder hela vs så hoppas jag skulle orka ta sol lite! Jag skulle idag ha lust att fa o shoppa eller va köpa några saker var igår och då hittade jag bra en skjort men hade int rikit lust att shoppa men nu har jag men ja hinner inte för att jag far till lande.

Men nu måste jag  börja jobba rikit och dentligt så heidå!:)

4701141118_198caabcd4_z_large


RSS 2.0