Skönt


Glömmmmde att blogga igår men hade jätte skön dag. Först jobb därifrån gjorde jag en juttu och sen för jag till lotta och där va människor man man inte har sätt på länge och de var jätte kiva att se dom.

Idag har jag bara vari hemma och tagi de lungt kom just från butiken köpte mycke mat till vs , hehhe! Imorgon ska jag se Stina har inte sätt henne på jätte länge de kommer och vara roligt vi kommer och ha mycke och tala om.

Tumblr_lmjfytyvi11qhoyodo1_500_large

Tumblr_lnazd7jqth1qlxs9lo1_500_large
Skulle behöva lite sol börja känna bil lite vit när alla andra är i solen och ja måste sitta inne i ett kontor!


sitter just nu på jobbet:) tycker det är fräkt när där uteär så fint värder o man måste sitta inne , hhahaa. försöker också nu att funkar det att mobilblogga


Samsung ace !!!!!

Fick just min nya telefooooon!!!!! Nu måste ja bara vänta att den laddar så att ja kan börja använda den! Idag ska jag övernatt till madde för imorgon på morgonen far vi till hennes lande ställe. Hoppas på att de blir ett bra midsommar!! Men nu ska ja börja packa så heidå!


Min nya älskling!!!!!!


22.6.2011

Har haft det en ganska tung dag på jobbet var som ett åskmåln efter jobbet. Idag har har gjort ganska mycket saker! jag skulle hoppas att jag skulle få min telefoooon imorgon! Imorgon ska ja packa mina saker för jag ska till maddes lande och fira midsommar.


Goda jag!


popkalaset 2011

Bilder från popkalaset!!!!!!!!!!!!







De finns mera bilder men dom kan ja inte sätt up på bloggen!:D


mörö

Hade ett skönt vs hände ganska mycke.... bilder ska komma ti bloggen så snabbt ja hinner !! men måndag o tisdag har gått rikit finnt mycke jobb o jaaa. Ja ska fo en ny telefoon snart jeeee...

poppoppopkalaset

Kom igår kväll till mitt lande ställe. Nu har vi vaknat och jag har vari i duchen och snart ska jag och madde börja laga oss till popkalaset. Kan inte vänta att de skulle vara klockan 15.00 för då börja de. Nu sticker jag heidå!


16.6.2011

Har haft en skön dag idag. När jag kom hem åt jag och sen stack vi me familjen  till butiken och jag hittade en snygg  klcoka till mig som jag köpte. Ska vissa den imorgon. Men ska nu och  börja gå läga mig så att ja orka imorgon.

Tumblr_lmmn1qtpms1qb2g1po1_500_large


Kom in!

Hade en normal jobb dag. Idag fick jag veta vart jag kom int. Jag kom int på den linjen som jag ville och jag är jätte glad över de. Nu ska jag fara ti butiken och köpa mat ti vs, kan inte mera vänta att de skulle vara lördag.


15.5.2011

Hade en ganska stressig jobb dag men de gick endå bra. Efter jobbet träffade jag gabi och de var jätte roligt och vara med henne. Skulle köpa en klcoka idag men de fanns inte mera. Men nu och sova så man orka imorgon.

POPKALASET

Nu de här vs kommer jag fara till en festival som heter popkalsaet och de är i ekenäs. Jag vara där också föra åre och då var de helt jävla roligt. De här åre är de kanske inte lika bra artister men de gör inget.


Dom här två kommer dit. Kan inte mera vänta att de skulle vara lördag.


TISDAG

Har inte nu orka skirva i min blogg. Men nu är jag tillbaka! Just nu i mitt liva så hade jag igår min första jobb dag och de gick rikit bra ha nu jobb 5veckor. Sen börja mitt sommerlov,jeeee! Ska kanske idag träffa Janina. Men nu och äta är helt jätte hungrig.

Tumblr_llgsnybiii1qzleu4o1_400_large


Älskar sommar

Hallo! Nu just har jag försökt en stund ladda ner nya sånge men de funkar int och orka inte mera försöka! Idag har jag vari med kitty och vi tog en liten stund sol. Idag ska jag fara till lande och vet int om jag skall ta datorn me el inte. De skulle vara skönt om man inte skulle ha me sig den. Men nu måste jag gå och packa så heidå!:)

Tumblr_lh1c0rajv61qh6xuko1_400_large
LYSSNA!!!!!!!!!!


Foto

Här kommer bilder från tisdag och onsdag. Då hängde jag me madde.












Hejssan

Sori att ja int ha blogg men de har vari så fint väder där ute så jag har heldre vari ute en inne o blogg. Men hade en skön dag eller dom har två dagarna. Ska sätt bilder imorgon för då hinner jag också! Men nu och sova är helt jätte  trött och är rädd att jag skulle bli sjuk när jag har jätte ont i halsen:(

sola

Nu är man vaken , ja vakna idag ganska tidigt för att hinna ta sol hela dag! Men nu måste jag börja laga mig att jag hinner ta mycke sol.

6.6.2011

Hade en skön dag först träffade jag kitty och när jag hade vari me henne en stund fo vi till lotta och hos henne  var hanne,ronja,luud,janina och de var jätte roligt o vara me dom vi var ut och sen titta de vi på film och talade om vs och allt annat roligt.
Men nu ska jag och sova så att jag orka imorgon skall imorgon ska ja och träffa madde o sen far vi o ta sol!!




Några jätte snygga bilder på mig , hahhah:DDD


SAKNASAKNA


Kommer och sakna den här klassen! Hade dom tre juvligaste åren me er.


Kommer sakna er också , på bilden fatades några flickorn kommer också sakna er kommer o sakna er alla helt massor.


En härlig dag!

Sori att jag inte har blogga men har inte sluppit på datorn. Nu ska ja berätta lite om min lördag. Först fo jag till en studentfest och var där en stund sen tog jag bussen hem och bytte om och gick till kitty och dit kom flickorna och vi började festande.
Därifrån gick till en "park" och där var mycke folk och när vi var ute och de var på kvällen så de fanns jätte mycke myggggor så min ben är helt full av myggbet,hahah! Sen fo vi ennu till en vår vän och sen kom jag hem typ nå 2 tiden för då började ganska många andra också fa.






















Lite bilder från lördagen.


SLUT

Nu är det slut på högstadie tider. Kommer och sakna alla helt  massor hoppas man håller kontkt till alla. Idag ska de festas rikit o dentligt.


Har fått njuta av värmen me dom bästa!


Har festat så jävla mycke.




Sen fyllde man 16, hahha viken kväll!!!


Den bästa.

Ni fick se lite va de har hänt under de här åre.
LYSSNA


bilder








Här kom lite bilder från min vecka!


Köpte en ring


Den här fina ringen kom med igår från butiken och de passade perfect med min klänning som jag hade idag på mig.


torsdag

Har haft en jätte skön dag. Först var jag hos mina kussin och efter de fo jag till kitty och de var roligt och vara där. Sen kom jag hem och nu har jag bara tagi de lungt. Imorgon har jag bara kyrka och det är sista gången vi alla nior är tillsammans.

Tumblr_lm5xikacnm1qazstso1_500_large


Lite bilder från igår.








Var ju igår med klassen på stranden och det var roligt och när man var där fick man lite färig på ansikte. Men nu måste jag gå och städa så att jag hinner me allt ja ska idag.


Sommar!!!

Är just nu hus min mummi och ska snart träffa madde och sen far vi gå jö några juttun... Har haft en skön dag me skolan vi var på stranden hela dagen och nu när de är så fint väder så var de jätte skönt att vara ute. Men nu ska jag fa så vi hörs senare.


RSS 2.0