Moi

Har inte haft den bäästa börja på min vecka. Igår så tapppade jag min nycklar och sen fick ett lite bråk. Det var en bra sak som händer jag var hos frissan och de blev jätte bra. Idag har jag bara tagi de lungt. Imorgon kommer bli en roligt dag först ska vi me skolan på stranden o jaa berättar imogron mera.

 


Har de tråkigt

Hur många har du varit kär i? mmm....
Vad tycker du om kärlek?  Det är ljuvligt bara men skulle hita nån som man skulle kunna älska
När kramade du någon sist? Freda säkert
Saknar du någon speciell person? KYLLÄ
Har du svårt för att bli kär? Jaa kanske
Är du singel? Joo
När fick du senast en komplimang? ja minns int 


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: javet int
Hånglat med nån riktigt ful: Jooo 
Hånglat med fler än 50 pers: nää
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? jooo...
Gjort något riktigt dumt? många gånger
Gjort något du verkligen ångrar?  jooo
Åkt ambulans? näää
Åkt polisbil? nää
Gjort nåt olagligt? jooo
Fått din mamma att gråta? joo
Slagit ner någon? joo säkert
Skämts över dina föräldrar? jooo
Sagt jag älskar dig och menat det? jooo 
Tar du droger? näää
Dricker du? då o då
Vad hatar du verkligen?  mörker, människor som glömmer sina vänner, sen finns de ju måna andra saker men orka int nu skriva dom alla hit
Varit kär? joo
Är du ensam nu? mamma o pappa o lille bro e hemma
Vill du gifta dig? jooo
Vill du ha barn? kyllä


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? madde
Såg dig gråta? minns int
Fick dig att gråta? minns int
Du delade en dricka med? gabi stina o madde
Du gick på bio med? minns int
Skällde på dig? mamma
Sa någonting till dig och vad var det? mamma men orka int skriva vad


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? juu
Kramat någon? nej
Pussat någon? nej
Köpt någonting? nej 
Sjungit? joo
Saknat någon? kyllä


JAG HAR:


Digitalkamera? kyllä
Systemkamera? pappa har
Telefon på rummet? vad på rummmet ? men jag har en telefon
Egen dator? joo
Könssjukdom? nejjjj!!!!!!
Bra kompisar? jooo

LANDE

Har haft de jätte skönt idag. Mesta av dagen har de bara rengan men de gör inget. Skall snart till bastun. Talade också med stina idag och hon berätta lite hur det hade vari i frankrike.
en bild från lande.


28/5/2011

Ja de va av de blogg friiiiiaaaa vs. Just nu har jag inget annat att jö så ja tänkte att kanske jag kan blogg lite nu. Var just ute en stund och nu kom jag in för de började och rengna buuhuuu, men nu kom solen igen fram så nu sitter jag ute och blogga. Jag är så sur på mig när jag glömmmmmde min kamera hem så nu kommer ni inte och få nå bilder härifrån.




Dom här bilderna är tagna från min mummi hade då lite tråkigt så ja tog dom.


KEEP CALM

Nu sitter jag hemma och tänker ska ja nu packa el ska ja göra de snart ? Jag skall idag till lande och de bli helt skönt att man kan ta de ett vs skönt. Jag måste också fylla på min ipod lite få se om jag orka. Måste också se om jag skulle ta de här vs ett blogg frit vs men om jag gör de så får ni höra av min senast när jag har kommi hem från lande...

Tumblr_llotcvaiqx1qcpxhko1_500_large


brabra


Alltså hon är så bra!!! Om man skulle sj va så där bra !!!!


torsdag

Har haft en bra dag idag. Först var jag en stund med laura och efter de kom gabi så sen var jag med henne och vi shoppade lite och jag skall sätta bilder sen när jag hinner. Fick min klänning idag och den var helt härlig kan inte vänta att jag få använda den.


Mina söta flickor.


MIN DAG

Har haft en jätte kiva dag med underbara flickor. Vi talade mycke och hade de mycket roligt. Hade en bra skola dag också men har haft jätte hårt huvuvärk. Nu ska ja vara men min familjen och sen ska jag gå sova för jag är så trött.

Tumblr_lj2feugvsf1qhy5yko1_500_large

Fashion-friends-girl-girls-gorgeous-photography-favim.com-38565_large


KÖPTE NYA SKOR


Köpte idag dom här skorna. Hoppas dom passar till min klänning!


HÅR

Jag ska nästa måndag gå och klippa och färiga mitt hår och vet inte ennu rikit hur , så ni får hjälpa mig sätt några bilder och sen få ni säga viken e bäst.

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.



Måndag

Min måndag har int vari den bästa har vari jätte trött. Nu ska jag gå ner o laga mat till mig och sen skall jag kanske träffa Madde.

Titta dom här videona dom är jätte bra.




En vanlig söndag

Kom ganska just hem var hemma hos finnaste kitty. Vi talade massor och satt ute och to de lungt , hon skall imorgon fara till frankrike hoppas hon kommer ha de super roligt där. Neeej imorgon är de skola skulle inte alls orka faa men man måste de är bara två veckorn kvar och sen börja sommarlove jeeee..


Lördagen

God Morgon! Hade en rikit rolig dag igår först var jag med Gabi och vi gick runt i butiker och tittade om mi skulle hitta nå kiva klännning men de gjorde vi int men ja ska bästella en klänning från nelly. Men efter det for vi till stafettkarnevalen och de var jätte roligt där jag.. Sen kom jag hem och jag vara ensam hemma med mamma så vi tog de lung och tittade på film.

 Slash Neck Lace Dress EUR 43,50, John Zack - NELLY.COM
Den här vill jag ha!


......

Tumblr_llfifrwxsy1qbpwzeo1_500_large

Tumblr_llewirvry01qjdx4mo1_500_large


Run The World Girls

Nu är man hemma och väntar att mamma kommer ghem och hämtar mat! Vet inte rikit huran min fredag kommer och bli de får man väll se sen. Kan inte vänta att de är stafettkarnevalen imorgon kommer och springa jee...

Här är en bra sång av beyonce!!!


torsdag

Idag har jag haft ganska lung dag i skolan. Efter skolan var jag med gabi och jag  fo med henne till firsssan för hon skulle klippa höre och de blev jätte bra. Nu ska jag börha gå och sova så att man orka imorgon.

Tumblr_ll7mepsk971qiv6jxo1_500_large


18.5.2011

Hade idag mitt sista prov och det är jätte skönt. Nu kan man bara ta de lungt dom här sista veckorna i skolan. Hade en jätte rolig dag med Luud och Ronja. Grattis ronja hoppa du läser dehär. Ska sätt bilder av föra vs här nu nån dag. '


MINA SMÅ FLICKOR!:DD


1152011

Viken dag idag! Först till skolan som var helt chilll men jag är ju ennu lite sjuk men jaa , efter de for jag till mitt sommarjobb ställe och de var helt roligt fick vet jag gör och vad jag får till lån o jaa. Nu e jag hemma och försöker läsa på geggga men de går inte rikit.

Tumblr_lku6dex73c1qe8ch5o1_500_large

Tumblr_ll153jhbqk1qix76ko1_500_large


NAJS


Fick den här parfymen av min mummi. Den är jätte gooood.


SJUK

Min dag idag har inte vari den bästa har börja bli sjuk men vet inte rikit vad jag har  de känns som om jag skulle ha feber o jaaa men ja hoppas att jag skulle bli frisk för vs kommer bli jätte roligt. Men igen och läsa så heidå!


I`m back bitches

Nu är jag igen till backa har haft en lite blogg paus men nu försöker ja börja blogg som vanligt. För veckan var ganska lung kan man säga. Den här veckan har jag mycke och göra vet inte alls hur jag ska hinna ? Men nu ska ja läsa gegga och sova sen.


RSS 2.0