ELOKUU

Idag har jag haft en ganska skön dag hade bara skola från 8-12 och enda som hände i skolan att vi hade talent. På dagen var jag me madde och vi var och se på en film som hete elokuu som var finska och de var ganska bra nog. Nu ska jag ta de lung för imorgon blir de hoppas en bra dag!


SKOLA

Idag fick jag sova länge och de är jäte skönt. Ska börja laga mig nu så att man inte blir seeen av skolan. Idag har jag inga planer men ja tro att jag måste till dansen. Men nu måste jag gå så heidå.

Tumblr_lkc6tdfdlr1qh7a1to1_500_large

Tumblr_lkchzrxd0t1qha7b4o1_500_large


morgon

Nu är man vaken och lagar sig snart måste man börja gå till skolan så att man inte blir seen. Idag ska de också bli intressant dag bärttar mera senare!!

Tumblr_kz4qsi9cqz1qb44kc_large

Tumblr_kz4qqp0jog1qb44kc_large


AUDRINA


Har börja titta på de här programet. Hon var ju me i the hills då när man ennu filma de. Nu har hon börja göra en egen show jag tycker den är helt okej.


2642011

Den här dagen har vari lite annorlunda. Första var de skola och de var roligt och se alla. Efter skolan kom ja snabbt hem och stack och träffa madde efter få vi till stan och där gick vi på solarium och de var min första gång de var ganska spenade. Nu ska ja bara gå i duchen och läsa lite engelska och sen far jag säkert och sova.


Här igen.






Några bilder som jag tog på lande när jag var där. Nu är jag igen hemma och de var jätte skönt och vara på lande men endå var de jätte tråkigt. Kom idag hem och han bara vara en stund hemma och gennast stack jag till min mummi och därifrån stack jag och träffa madde och dit kom några killar som man inte har sätt på en stund. De här vari helt härligt väder hela påsklove hoppas de skulle hållas nu så här en stund.


ha ett bra påsklov alla!

Nu har jag tänkt börja ett nyt liv orka inte mera me allt ont som händer försöker glömma de och bara leva live som de skulle vara min sista dag! Idag ska jag till lande och de kommer och bli skönt för man har lova jätte bra väder till hela vs och jag hoppas också så att de är så. Men nu  sticker , jag kommer och skriva hit någo smått alltid.


got to dance


Herregud den här gruppen är bra. En av dom är me i ett program som jag titta på och de heter got to dance och han heter Ashley Banjo han är också så heeeet. Nu ska jag och sova så vi hörs imorgon.


90210


Ljuvligt att 90210 har igen börjat älskar de här programet.


onsdag

Har haft en ganska skön dag. Var just med madde. Fick idag också min stovlar. Jag ska sätta bilder på de allt som jag har köpt under den här veckan men bara jag skulle hinna. Nu ska ja titta på american idol.


skola

Nu är ja i skolan och jag har ennu två timmar och efter att skolan har sluta kommer mamma och hämta mig och sen far vi nånstans och äta. Nu måste jag fortsätta men vi hörs senare.

Sova

Tumblr_libr8rnrmt1qd3iudo1_500_large

68529_180751835270208_100000061792290_618074_2315456_n_large
Nu ska jag och sova. Galet tidigt ,men måste för jag har försitning imorgon och jag måste vara i skolan klockan 7.15 vet int hur jag ska orka stiga upp för jag måste vakna nå 5 tide. Nu ska ja och sova så gonatt till er alla.


Var och springa

Kom just från att ha vari och springa och de var ganska skönt. De här värde har nu den här veckan var helt underbart. Kan inte vänta att slippa till lande och sen om de är lika fint värder så kan man bara ta sol.


sommar2010


Hunter


Mamma klickade hem till mig hunters stovlar och jag tycker dom är jätte snygga. Som ni ser på bilden så kommer jag och få vita kanske svarta skulle ha vari bätter men helt samma!


19.4.2011

Picture+9_large
Har haft en sån där ganska tråkig skoldag. Har planera på några saker ojaaa. Idag ska ja igen gå och sköta den där kaninen. Vet inte ennu rikit annat jag ska göra kanske ja far och springa, man måste ju vara i sommar form.


NYVECKA

Nu är den ny vecka igen. Min vecka har stara rikit bra , har fått höra bra nyheter som jag hoppas de det skulle bli av. Den här veckan har vi inte häller nå mycke prov så man kan ta de lungt. Nu ska ja bara ta de lungt och imorgon är de igen en ny dag. LYSSNA

Tumblr_lce33iwowb1qayqfso1_500_large

Tumblr_ljv05exkgl1qgyigso1_500_large


hemma

Har just kommi hem var med madde en stund och vi hade också mycke och tala om. Fick av henne också finna örhengen tack ennu av dom! Ska snart och sova vakna ju idag klockan 9. Men hoppa ni har haft en bra lördag!

Tumblr_ljravyflvi1qcz33fo1_400_large

5449259557_6b84bccef4_z_large


Grattis


Grattis till mig själv har idag namsdag! Jeee... Borde säker firrrraaaaa lite men ja tro att min firrradne blir att vara hemma!!


En dag på stan

Nu är jag hemma från att vara hela dagen på stan och titta en klänning till mig. Men jag hittade inte en klänning , kommer säkert och köpa min klänning från nätte. Men nog köpte jag också någo men de kommer jag och ta bild på senare. Men här kommer dagens bilder











Natt

Sitter just nu och lyssnar på musik från tv och ta de rikit lungt. Kan inte vänta att jag slipper imorgon och shoppa ska gå occh titta min avslutnings klänning som ja ska ha på. Sen om ja skulle hitta nå najsiga skor så köper jag  säker. Vet int ennu va ja ska annat gjora men de får vi se imorgon.
Kanske de är bra att ta ett lung vs efter all drama och allt annat de har hänt under dom här några veckorna som nu har gått.

Men nu ska ja börja snart och sova så att man orka imorgon.

Tumblr_lizhg86pnn1qa2nzso1_r1_500_large
Hade ju den här bilden i mit föra inlägg men omja skulle hitta sån här skor så sku ja bli så glad är så kär i dom!!!


1542011

Tumblr_ljmwk4zky11qazstso1_500_large
Har nu kommi från skolan och de var e ganska tråkig dag där igen. Idag tar ja säker en ganska lung dag. Ni alla ska ha en bra fredag.


!


Hitta en ljuvlig klänning som ja kanske ska köpa!!!


1442011

Tumblr_lb0ozpslwy1qb8wiyo1_500_large
Har haft en vanlig dag igen bara vari hem och läst på prov. Var också och spring och de var helt skönt. Nu ska ja bara ta de lungt så att man orkar morgondagen.


1342011

Kom just hem att har vari hos jäster och där fick också veta hur jag ska sköta dom kanin när dom far bort. Min daf har vari helt vanligt kommi hem och läst på prov och sovi. Nu ska ta de lungt och bara titta på tv och sen och sova.

73284973_rihannapourgqukmagazine20107_large

10_large

Tumblr_ljjhcenqti1qibhkjo1_400_large


Gästbloggar

Heissan alla de e Ronja och jag gästbloggar på Pattes bästa blogg! Jag sitter just nu breve Patricia och jobbar om homosexualitet... Jätte tråkigt!! Alltså vi har religion timme men världens sämsta lärare... men nu måste ja fortsätta att jobba (alltså tillbaka till facebook)
Heidooo alla!!:)

12/4/2011

Nu har man kommi hem och jag är helt för mätt av maten som ja åt. Borde gå och springa men ja tro inte att jag orka. Orka int skriva mera så vi hörs mera imorgon.

Tumblr_ljj9sxw3ce1qef771o1_500_large
Dom här skorna är så snygggggaaa!!


Anna Abreu feat. Redrama - Worst Part Is Over


Här är finlands rihanna och eminem! Men sången är helt bra el va tycker ni?


300inlägg

Hade idag mitt finska prov och de fo helt okej. Nu ska man ingen börja läsa på näsa prov och det är religon jeee.. Idag ska jag ockås till min kussins föddis och de blir helt roligt och se släkten. Men nu hinner inte jag skriva mera så vi hörs senare.

Tumblr_ljd78rwflg1qbg5hlo1_500_large

Tumblr_lj8snffh0m1qbg5hlo1_500_large

Tumblr_ljfape2ha11qf7ikto1_500_large


10.4.2011




Var idag och äta med mamma och min mummi och min lillebro i casa mare  och de var jätte gott. Var just och springa och de var jätte skönt. Kan också berätta lite om min går dag , jag var hos J och de var kuul för vi vara bara 6 flickor och alla andra var pojkar , hiihi! Nu ska jag läsa på finska och ha de en skön söndag.


Jessie J





Jag tycker alla henns sånger är så jävla braaa!


Fredags BIiler


























GODAG

Hade en bra kväll igår smått drama va de också där men annors var kvällen jätte bra. Smått drickande var de också. Där vara också mycke dans har du lite ont i mina ben nu när man har dansa så mycke. Nu ska ja ta de lungt och sen ska ja se var jag gjor på kvällen. Bilderna kommer senare.

1272400830_5_rfca_large

Tumblr_lj50dbhmbg1qffmx3o1_500_large


PARTYY

Nu är jag hemma och nu väntar jag bara att madde skulle komma till oss och vi skulle kunna börja laga oss. Vi ska idag på en festa och de kommer och bli kuul kommer int o dricka så mycke idag eller kanske inte alls bra jag. Här är lite party sånger LYSSNA LYSSNA LYSSNA LYSSNA

Tumblr_ljbsqjcuq01qgumtpo1_500_large

Tumblr_ldanp1cy761qdqdcwo1_500_large


En vanlig morgon

Vanlig börja på min dag. Ska snart till skolan och har där bara några timmar några ämnen och efter de far vi med skolan och titta nån teater. Skulle ren nu villa att skolan skulle vara slut att man skulle slippa hem och laga sig för de blir fest idag.

Ha en bra dag!

Tumblr_lja3v7irda1qa7sk1o1_500_large

Tumblr_lja42mrl9n1qa7sk1o1_500_large


Allt på mitt hjärta

Nu börja de och står mig jätte mycket det att människor måste blanda i sig i andras saker. Sen också de att dom kan inte hålla mun fast av olika saker utan måste som berätta de till alla orka int ba att man ska göra så! Jag skulle bara villa att man skulle förstå hu de kännas när alla gör de tänk om de skulle vara du sjävl och alla skulle berätta någo till nån hu sku ni tycka de ?

Kan ba int människor hålla de för sig själva och tänka själv på saken och int tänka på de me hela helvetes världen! Sori att min blogg nu den här tiden har vari lite angst och sån här tråkigt men just nu i mitt liv händer de bara för mycke skit som jag inte bara orka. Och jag skulle inte borda berätta de här till bloggen men ja bryr mig inte mera därför har man ju en blogg vart man kan skriva hur man tycker och tänker..!

Tumblr_lj3iipkjf61qfobtzo1_500_large


Torsdag

Nu är man hemma från skolan. Kemi prove gick helt bra eller jag hoppas de! Idag har ja dans men vet int om jag orka men kanske ja borde gå? Ska säkert snart äta och sen börja laga mig till dansen. Skulle ren nu ville att de skulle var VS.

Tumblr_lj3kehbex41qgi97bo1_500_large

Tumblr_lj6j7yn3m81qh9ee3o1_500_large


kemiii

Nu ska jag ha mitt kemiii prov hoppas de går bra! Min dag har inte gått så bra idag och orka int mera tänka på någo!!
Tumblr_li8lg1v6de1qclkveo1_500_large

DRESS


  
De här finns också men vet int om den här vit skulle var bättre?

Vet int viken jag ska köpa men nån dera kommer hem till mig här nåndag som jag hinner köpa!


har de tråkigt

nio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär?
jooo men i en fel kille
2. Tror du på kärlek? kyllä
3. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? nojaaa...
4. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? juuu :(
5. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? näää hahah
6. Har du nånsin blivit lämnad? yes
7. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? joo kanske lite
8. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? javet inte!
9. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? JOOOOO!

nio saker: This or That
1.
Kärlek eller pengar? båda
2. Dag eller natt ? natt!!!;)
3. One night stand eller förhållande? förhållande
4. Tv eller internet ? internet
5. Pepsi eller cola ? pepsi
6. Vild fest eller romantisk hemmakväll? vild fest, men nog sku en hemmakväll vara helt najs också
7. Färgfoto eller svartvita? båda
8. Telefonkontakt eller face to face? face to face
9. Bilddagboken eller myspace? i don`t know

 " Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut?
nää
2. Har du nånsin viljat ta livet av någon? kanske någon
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? joo lite för ofta
4. Har du hoppat bungy jump? nej men skulle vara kuult och bruva någon
5. Har du nånsin gjort slut? de är typ alltid vari jag som har gjort slut
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? nää
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? jooo säkert
8. Har du nånsin gått på bio ensam? neej, de skulle var ganska tråkigt! 
9. Har du nånsin tyckt att världen suger? jooo

9 snabba
1. Saknar du någon just nu?
kanske
2. Är du glad? ganska gald
3. Är du fundersam? jooo..
4. Är du uttråkad? joo måste läsa på kemmma
5. Är du tysk?  nöö
6. Är du italienare? neej
7. Är du fransk? int de häller
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? yes
9. Gillar du någon just nu? nej:(

.....

197366_175199305866366_130781620308135_452001_5606220_n_large

197144_175199279199702_130781620308135_452000_617074_n_large
Lite inspiration till en tråkig onsdag.


Motivation

Idag fick man en lite sovmorgon och det är jätte skönt! Nu kan jag ta de en stund lungt och sen måste jag fara till skolan. Idag kommer jag ha efter skola fyssa stöd och hoppas de hjälper mig så att man skulle få bra i prove.


fyssa

979886-11-1299964340611_large
Min dag har vari ganska tråkig enda vad jag har gjort idag har vari att jag har läst på fyssa,sovi och ennu läst fyssa. Skola är någ så tråkigt... Men snart är de ju sommar lov. Få se om jag orka ennu läsa på fyssa?


5.4.2011





Nu har man orka vakna och börja laga sig. Idag har vi i skolan ett matta prov som kommer och hålla på i 3timmar vet inte hur jag ska orka. Ni alla ska ha en skön tisdag.


GONATT TILL ALLA

Tumblr_lj26hwoict1qc2u00o1_500_large


GRATTIS MADDE!


IDAG FYLLER MIN BÄSTA VÄN ÅR! iDAG ÄR HON BYXMYNDIG JEEEE! GRATTIS ENNU!


4.4.2011


Har haft en anska normal dag! Har funder på att jag skulle behva en resa men de kommer säker int och hända på länge men allti kan man hoppas! Idag ska jag gå och sova jätte tidigt för att orka. Hoppas ni alla har haft en bra dag!

kdghl

Sitter just nu i skolan och gör på en tygväska som jag ska hitta en txt till den men de är lite svårt! Men sen när jag hittar den kommer min väska att bli jätte snygg , hehhe!

skola

Tumblr_lj43acmwkl1qcdjp0o1_500_large
Nu just sitter och gör min matta läxa som jag inte orka jö på vs! Ska snart sticka till skolan och ha en härlig dag där.


I`m back

Mitt vs har gått rikit bra! Har haft tid och tänka på alla saker som har nu hänta under dom här några veckorna! Börja förstå allt och förstå vad jag vill ha av livet. Idag var jag med mamma och pappa och äta i en kines ställe och de var jätte gott! Nu börja jag och skriva igen vanligt.

Tumblr_lj2qs5qvvq1qfw5q3o1_500_large


RSS 2.0